More

  Android Lollipop rulează pe 23.5% dintre dispozitivele Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a publicat noile date ale distribuţiei versiunilor Android pe dispozitivele mobile.

  Raportul indică un procent de 23,5 de dispozitive care rulează versiunea Android Lollipop. Este o creştere cu 2,5% faţă de luna anterioară.

  Citeşte şi: Aplicaţia care îţi arată ce salarii au cei din jurul tău

  În ceea ce priveşte celelalte versiuni, Android 4.4 KitKat rulează pe majoritatea dispozitivelor, cu 38,9% din total. Versiunea KitKat a înregistrat o scădere de numai 0,3% faţă de luna anterioară.

  Android Jelly Bean se poziţionează după KitKat cu 30,2% din totalul dispozitivelor Android, în scădere cu 1,6% faţă de luna anterioară.

  android-breakdown

  Ice Crea Sandwich a înregistrat o scădere cu 0,3%, de la 4,1% înregistrat în luna septembrie. În mod incredibil, Android 2.2 Froyo este prezent pe 0,2% dintre dispozitivele Android. Această versiune va dispărea curând din aceste statistici, deoarece versiunile care ocupă 0,1% din totalul dispozitivelor nu mai sunt incluse în grafic.

  Citeşte şi: Porsche optează pentru CarPlay în loc de Android Auto

  Android 6.0 Marshmallow a început să fie distribuit pe dispozitivele Nexus, aşa încât statistica va suferi modificări importante luna viitoare. Cu toate acestea, adoptarea tot mai mare a versiunii Android 5.0 Lollipop este un lucru pozitiv.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.