More

  Extensia Chrome care te ajută să afli când un subiect a fost actualizat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Atunci când publicaţiile online actualizează anumite articole, puţini utilizatori sesizează acest lucru.

  De multe ori, redactorii precizează că ştirea a primit un update, dar există şi momente în care acest aspect este trecut cu vederea. Pentru astfel de momente, extensia Chrome, Transparent, este extrem de utilă.

  Această extensie Google Chrome prezintă modificările aduse articolelor pe mai multe site-uri de știri cunoscute. Modificările sunt evidențiate în culori diferite pe aceeași pagină, astfel încât să puteți spune dintr-o singură privire ce s-a adăugat și ce s-a omis din cea mea recentă versiune.

  Dacă un articol a fost cenzurat sau au fost adăugate precizări după ce a fost postat, veți fi în măsură să vedeți modificările într-o clipă. Extensia de pe bara de instrumente dezvăluie schimbările făcute asupra articolului. Dând click pe fiecare titlu din meniu vei vedea evidenţiat cu verde informaţiile noi, în vreme ce cele şterse vor fi cu roşu.

  Dezvoltatorul Transparent, Daniel Karpinski, spune că extensia a fost inspirată de NewDiffs, care păstrează o arhivă a postărilor schimbate de la publicaţii precum The New York Times, CNN, Politico, și BBC. Spre deosebire de această practică, extensia Chrome scanează articolele în mod constat, cât timp acestea sunt disponibile online.

  Extensia funcționează în prezent în cazul BBC, Al Jazeera, The Guardian, The New York Times, Die Zeit și Reuters. Este foarte folositor dacă urmăreşti o poveste pentru o perioadă mai lungă de timp, şi, în plus, nu mai eşti nevoit să cercetezi subiectele din arhivă, pentru a avea acces la toate informaţiile necesare.

  Karpinski a declarat pentru TNW că intenționează să ofere acest suport cât mai multor site-uri în viitor. Acesta a mai adăugat că funcționalitatea curentă a Transparent va rămâne gratuită, dar speră ca la un moment dat să genereze profit cu ajutorul datelor colectate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.