More

  Realme 8: L-am testat și în jocuri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Probabil vă întrebați de ce am pus în titlu ”Realme 8: L-am testat și în jocuri”. Ei bine, pentru că eu în general nu mă joc pe telefon. Cei care îmi citesc recenziile la telefoane sau mă urmăresc pe YouTube știu că nu obișnuiesc să fac astfel de testări.

  Însă, pentru că realme 8 este un telefon care se adresează în special copiilor și adolescenților, categoric publicul țintă se va juca. Când vor căuta tinerii review-uri pentru realme 8, vor vrea să vadă cum se mișcă în jocuri. Pentru asta, am înregistrat înclusiv gameplay, să văd arăt că am ieșit pe locul I la Asphalt de mai multe ori, nu doar o dată.

  Telefonul este compatibil inclusiv cu controllerul Xbox. Dar eu nu am controller. Chiar și așa, m-am jucat Asphalt câteva ore bune, mai multe seri la rând și pot să spun că m-a prins nebunia de joc. Asta și pentru că sunt o fire competitivă, iar pasiunea pentru șofat e în sânge din moși strămoși.

  Astăzi se lansează realme 8 la precomandă la eMAG

  Versiunea de 4GB de RAM cu 64GB stocare internă costă 949,99 lei, iar 6 + 128GB costă 1049,99 lei. Ambele telefoane vin cu o pereche de căști budsQ BONUS. În perioada 14 – 19 aprilie, versiunea standard costă 999,99 lei + budsQ, iar versiunea cu 6GB costă 1099,99 + budsQ. Din 20 aprilie, realme 8 va fi disponibil la 999.99 lei pentru 4GB și la 1099.99 pentru 6GB.

  Eu am testat mai multe zile în joc modelul realme 8 de 6GB +128GB

  Și trebuie să recunosc că realme devine destul de enervant ca producător de telefoane. Asta pentru că, percepția mea asupra telefoanelor de 1000 – 1100 lei era destul de îndoielnică. Când eram întrebată ce telefon recomand la 1000 lei, prima dată oftam adânc. Ulterior, reanalizam opțiunile testate și aveam cel mult una sau două variante pe care să le propun.

  Legat de realme 8, nu doar prețul la precomandă cu budsQ e foarte bun, ci și prețul standard. 1100 lei e mai mult decât decent pentru un telefon cu baterie de 5000 mAh, ecran de 6.4 inch, încărcare de 30W, procesor de gaming Helio G95 și cameră quad de 64MP cu AI.

  Pentru a testa și camera, am profitat de fotomodelul Eden

  Pozele ies mai mult decât satisfăcătoare, iar pe video stabilizarea nu e deloc rea. Însă, nu mă credeți pe cuvânt, convingeți-vă din dovezile de mai jos.

  Gameplay Asphalt pe realme8

  realme 8 vine cu un mod special pentru jocuri. De aici controlezi performanțele GPU, energia, puterea semnalului, rezoluția, luminozitatea, blochezi notificările și respingi apelurile dacă nu vrei să fii deranjat. În timp ce m-a jucat, telefonul nu s-a supraîncălzit. De fapt, nici nu s-a încălzit, sinceră să fiu. Nu am simțit o schimbare de temperatură sau un discomfort termic în joc.

  De asemenea, nu s-a blocat jocul, nu am experimentat lag-uri care să-mi provoace stări de frustrare și nervozitate, ba chiar am ieșit mereu pe locul 1. Victorie! O să las câteva capturi din joc pentru demonstrație.

  Bateria telefonului nu se descarcă atât de repede cât mă așteptam

  E drept, doar m-am jucat. Însă, luminozitatea ecranului a fost la maximum setată, iar conexiunea la internet a fost în permanență pornită pentru notificările din social media. După peste 2 ore de joc seara pe realme 8, abia s-a dus 25% din baterie. Categoric, consumul de energie se schimbă în funcție de utilizator și de tipul de utilizare. Acest aspect mai depinde și de cât îngreunezi memoria telefonului, dacă faci multi-tasking, dar și de alte aspecte.

  Iar dacă tot am menționat energia, oricum ai încărcare dart charge de 30W, deci în jumătate de oră mai obții câteva ore bune de joc.

  Pentru publicul tânăr designul realme 8 e ce trebuie

  Pe mine nu mă mai atrag culorile metalice, nu mă mai dau în după moto-uri. Însă, eu nu sunt în publicul țintă realme. Telefonul are construcție din plastic, cu un modul de cameră frumos integrat în design. Marginile sunt subțiri, iar în partea de jos integrează un specker decent. Personal, știți, prefer dual stereo. Însă, din lipsă de dual stereo, măcar acel speaker existent să redea ce trebuie. Recomand, totuși, folosirea căștilor în joc sau pentru consumul de conținut de divertisment.

  O ultimă precizare aș mai avea de făcut. realme 8 nu este compatibil cu Netflix. Am transmis acest aspect și la producător, mai ales pentru că Netflix e la putere pentru cei care stau acasă. Poate că uneori te uiți la seriale de pe laptop, însă înainte de somn, tot de pe telefon intri în aplicație. O să revin cu update pe acest aspect când primesc și un răspuns oficial.

  Cam asta am avut de zis despre experiența de testare a realme 8

  Dacă mai sunt întrebări, nu ezitați să le lăsați în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.