More

  Cum controlezi PC-ul cu smartphone-ul tău Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Intel a lansat o aplicaţie pentru Android, care permite controlarea laptopului cu ajutorul smartphone-ului care acţionează ca tastatură şi trackpad.

  Intel Remote Keyboard a fost creat în mare parte pentru utilizarea cu mini PC-uri, care sunt de mărimea unui stick de memorie, căruia nu le pot fi ataşate dispozitive periferice, dar care pot rula sistem de operare Windows 7 şi Windows 8.

  Citeşte şi Cel mai mic computer din lume a ajuns în România

  Trebuie instalată aplicaţia Android, iar pe desktop trebuie software-ul corespondentAtunci când ambele dispozitive sunt pe aceeaşi reţea Wi-Fi, Intel Remote Keyboard detectează automat PC-ul.

  Intel-Remote-Keyboard-screen

  Aplicaţia include o tastatură şi un trackpad cu o bară de scroll şi rulează atât orientat landscape, cât şi portret. Poţi mişca degetul de-a lungul spaţiului gol pentru a controla cursorul, poţi apăsa cu un deget pentru click stânga şi cu două degete pentru click dreapta. Pentru a face scroll, trebuie să mişti degetul de-a lungul barei de scroll.

  Citeşte şi Conceptul Samsung care ar revoluţiona siguranţa rutieră

  Există şi alte aplicaţii pentru control la distanţă, dar aplicaţia Intel se comportă cel mai bine dintre toate aplicaţiile gratuite. Fie că ai un PC pe care îl utilizezi cu televizorul, fie că ai un laptop pe care vrei să îl controlezi stând pe canapea, Intel Remote Keyboard este soluţia perfectă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.