More

  Samsung Galaxy S7 te anunţă când nu este momentul să îl încarci

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung România a lansat joi, 3 martie 2016, două smartphone-uri high-end pe piaţa locală, Galaxy S7 şi s7 Edge, care au fost foarte bine primite de public şi au fost admirate pentru rezistenţa lor la apă şi praf, pentru expansiunea memoriei, dar şi pentru designul deosebit care ne-a încântat încă de la lansare Galaxy S6 din 2015.

  Galaxy S7 este ideal pentru momentele în care neprevăzutul te ia prin surprindere. Pentru acele zile în care ai uitat umbrela acasă sau pentru vacanţele în care uiţi să te mai opreşti din făcut poze.

  O serie de utilizatori care au intrat deja în posesia Galaxy S7 au tot postat pe forumurile XDA lucruri legate de smartphone-uri şi o nouă informaţie specială cu privire la protecţia dispozitivului a ieşit la iveală.

  Mai exact, un utilizator al flagship-ului high-end de la Samsung susţine că, după că a folosit telefonul de câte ori sub apă şi l-a lăsat la uscat pentru aproximativ 4 ore înainte să îl bage la încărcat, pe Galaxy S7 a apărut un avertisment care indica faptul că portul micro USB era încă umed, iar telefonul nu se putea încărca până când nu se usca în totalitate.

  Pe de o parte, acest aspect este benefic, pentru că nu mai eşti supus riscului de a distruge dispozitivul personal, dar pe de altă parte, dacă intervine ceva şi eşti pe fugă, faptul că nu îţi poţi încărca telefonul când e nevoie, reprezintă o oarecare bătaie de cap.

  Categoric, gigantul de tehnologie din Coreea de Sud şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru ca plângerile legate de scurtcircuite să nu fie necesare, în mod special cu suportul de încărcare rapidă. Să nu uităm totuşi că dispozitivul Galaxy S7 are şi funcţie de încărcare wireless, aşa că dacă vrei o alternativă la încărcare prin cablu, îţi poi achiziţiona şi un încărcător wireless din oferta Samsung.

  În curând, Noobz va găzdui pentru o perioadă de timp flagship-ul smartphone Galaxy S7 de la Samsung, pe care urmărim să îl dezbrăcăm de secrete, să îi analizăm fiecare funcţie şi să îl tratăm ca pe o extensie a utilizatorului, aşa cum a fost gândit chiar de producători.

  Aşadar, rămâneţi alături de Noobz pentru a afla povestea Samsung Galaxy S7 şi modul în care acesta va reuşi să surprindă piaţa de smartphone-uri din întreaga lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.