More

  9 tatuaje faciale incredibile care inspiră încredere şi curaj

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am pregătit o selecţie de 9 tatuaje faciale incredibile, pe care nu oricine ar avea curajul să şi le facă. Tu ce părere ai, este vorba de artă, capriciu sau nebunie pură? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  » Bărbatul tatuat pe faţă care a candidat la preşedenţia Republicii Cehe

  În 2013, politicianul, artistul şi compozitorul Vladimír Franz a uimit prin decizia sa de a candida la preşedenţia Republicii Cehe. Frantz, în vârstă de 56 de ani, deţine o diplomă în drept şi este profesor de dramă, un pictor postmodernist, decorator de teatru şi un compozitor de operă. „Tatuajele mele sunt mica mea grădină privată. Nu sunt un handicap, acestea adaugă valoare. Alegerile nu sunt un concurs de frumuseţe. Totul ţine de toleranţă”, a declarat Frantz.

  1

  » Bărbatul tatuat pe globul ocular care a împușcat un polițist într-un motel din Alaska

  Un bărbat puternic și tatuat pe 3/4 din faţă şi pe un glob ocular, a fost închis pentru o perioadă de 22 de ani pentru tentativă de omor și alte infracțiuni. Acesta a împușcat un ofițer care cerceta un șir de spargeri în Alaska.

  2

  » Femeia care a permis unui tattoo artist să-și tatueze numele pe fața ei

  În 2013, un tattoo artist și-a semnat numele pe toată fața prietenei cu care s-a cunoscut în urmă cu 24 de ore. Lesya Toumaniatz, din Saransk, Rusia, i-a permis iubitului ei să-și treacă numele pe întreaga ei față. Într-o tentă gotică, iubitul și-a trecut numele, Ruslan, pe faţa tinerei, fix în ziua în care s-au cunoscut.

  3

  » Bărbatul ce și-a tatuat chipul fiului său pe jumătate din față

  Christien Sechrist are 20 de ani și locuiește în Houston. Bărbatul a luat cea mai neortodoxă decizie, aceea de a-și tatua fața băiatului său pe partea stângă a feței, folosind o culoare vineție.

  4

  » Bărbatul obsedat ce speră ca tatuajele sale să-l facă faimos

  Vin Los are doar un obiectiv în viața asta, acela de a deveni cel mai faimos om de pe pământ. Fața și brațele acestui tânăr fotomodel canadian, în vârstă de 24 de ani, arată ca o listă de verificare. Cuvinte cum ar fi, „FAME”, „LICK”, „BAISE MOI”, sunt tatuate în scris de mână pe tot corpul său.

  5

  » Membrul unei bande ale cărui tatuaje greoaie au devenit viral pe internet

  Un om din Fresno a fost arestat în martie 2016 pentru posesie de arme de foc și cultivare de marijuana, dar mai mult tatuajul lui a făcut ca toate acestea să se întâmple. Khamprasong Thammavong în vârstă de 33 de ani, un membru în banda Laos Blood, a fost oprit în Fresno, California, de o mașină de poliție de la control trafic. Când polițistul a căutat numele lui în baza de date a observat că Thammavong a fost eliberat în probă, așa că a chemat întăriri.

  6

  » Omul din Oklahoma cu tatuaje bizare intră în probleme cu legea

  Michael Carter a fost arestat în ianuarie 2016 după ce a provocat un scandal într-un fast-food și după ce s-a încuiat într-o toaletă dintr-o benzinărie. Totuşi, nu asta a fost șocant, ci faptul că era complet tatuat pe față, având și o mască bizară și un costum roșu diavolesc.

  7

  » Modelul masculin descoperit de Lady Gaga

  Rick Genest, cunoscut și ca „Zombie Boy”, a ajuns celebru după ce a apărut în videoclipul lui Lady Gaga, „Born This Way”, în 2011. Genest, a cărui cap este în totalitate tatuat, a fost descoperit de Nicola Formichetti, stilistul lui Lady Gaga, cel care l-a scos pe Rick Genest din anonimat.

  8

  » Bărbatul care face parte dintr-un proiect al unui fotograf care încearcă să descifreze unele mituri despre tatuaje

  Gino Dartnall, în vârstă de 24 de ani, a început să-și tatueze fața la vârsta de 18 ani. Acesta a fost fotografiat de un fotograf britanic pe nume Mark Leaver, pentru proiectul său: „Tatuaje faciale”. Leaver se apropie la propriu şi la figurat de subiecţii săi cu feţe colorate pentru a înlătura prezumţiile şi pentru a arăta aceşti bărbaţi şi aceste femei din cele mai intime puncte de vedere.

  9

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.