More

  13 greșeli pe care oamenii le fac pe o aplicație de dating

  Încerci să-ți găsești partenerul printr-o aplicație de dating dar nu ai succes? Probabil faci ceva greșit. Potrivit celor spuse de Erika Ettin, există 13 greșeli pe care oamenii le fac pe o astfel de aplicație. Haideți să vedem despre ce ar putea fi vorba în cazul tău.

  13 greșeli pe care oamenii le fac pe aplicațiile de dating

  Potrivit fondatoarei site-ului de dating A Little Nudge, utilizatorii au de foarte puține ori un profil atrăgător pentru ceilalți utilizatori. Ettin a vorbit pentru Business Insider despre toate greșelile pe care le poți face pe aplicații de dating.

  În cazul în care nu ai scris nimic despre tine pe profil, e timpul să o faci. „Nu contează cât de atractiv arăți în poze! Dacă nu ai scris niciun cuvânt, atunci oamenii se întreabă ce cauți acolo.„, spune Ettin. Poți scrie câteva cuvinte despre job-ul tău, câteva hobby-uri sau care sunt așteptările tale de la această aplicație.

  O altă greșeală este scrierea înălțimii tale. Unii bărbați consideră că devin mai atrăgători pentru o femeie dacă au o anumită înălțime, lucru total neadevărat. „Atunci când bărbații scriu doar înălțimea, este ca și cum e singurul lucru pe care îl au de oferit.

  Majoritatea problemelor țin de pozele postate

  Oamenii au tendința să se uite la fiecare poză și să găsească una care nu le place, ca mai apoi să nu le placă de tine.„, afirmă fondatoarea site-ului. După spusele acesteia, 4-5 poze sunt suficiente pentru ca cineva să te considere sau nu atractiv.

  De asemenea, prima poză trebuie să fie întotdeauna cu fața ta. În acest fel, ceilalți utilizator știu sigur cum arăți. Mai mult, este recomandat să postezi și o poză cu tot corpul, pentru a nu lăsa loc de interpretări.

  Oamenii iau decizii pripite, iar dacă poza este încețoșată sau în poză te afli în plan îndepărtat, oamenii vor glisa stânga, indiferent de felul în care arăți. Oamenii trebuie să-ți vadă chipul.”

  Ettin mai spune că pozele cu tine în care faci o activitate interesantă îți pot aduce parteneri cu hobby-uri ca ale tale. Astfel, puteți purta discuții pe seama lor. În acest fel, te vei asigura că ai un subiect pentru o conversație care ar putea duce la o întâlnire.

  Nici pozele cu alte persoane nu sunt tocmai indicate

  Pozele cu prietenii nu sunt tocmai un lucru bun. Mai ales, dacă vrei ca utilizatorul să se concetreze asupra ta. „Utilizatorii presupun că ai prieteni până când le demonstrezi că încerci prea mult să le arăți asta. Oamenii vor să vadă persoana care va apărea la întâlnire. Dacă îți postezi prietenii, inevitabil vei fi comparat cu ei.„, spune ea.

  Dacă pui numai poze de grup, oamenii își vor pierde interesul pentru a afla care dintre persoane ești tu. „Oamenii o atenției pe termen scurt, așa că nu vor sta să analizeze imaginile în încercarea de a afla cine ești.

  Poate una dintre cele mai grave greșeli atunci când postezi poze cu alți oameni sunt pozele cu mai multe persoane de sex opus. Dacă o femeie postează poze cu mai mulți bărbați, utilizatorii se vor simți intimidați. „Motivul pe care oamenii îl invocă pentru aceste poze este dacă ei mă plac, ar trebui să mă placi și tu’. Dar nu este așa.

  13 greșeli pe care oamenii le fac pe aplicațiile de dating – Nu începe conversația cu ceva neinteresant

  Dacă persoana îți oferă un lucru de referință în profilul ei, fie o poză sau o biografie interesantă, trebuie doar să pui o întrebare legată despre asta. Dacă cineva are o poză în care joacă tenis, îi poți cere să jucați amândoi. Trebuie doar să fii atent la o informație de pe profilul lui și să începi conversația,” spune Erika Ettin.

  Faptul că ai analizat profilul unui utilizator mai departe de pozele lui îl face și pe el să-și dorească să afle mai multe lucruri despre tine. În cazul în care nu ți-a oferit nimic despre el, ai putea încerca ceva creativ, diferit de obișnuitul „Bună!”. Un tip de creativitate propusă de Ettin este să întrebi partenerul de conversație ce preferă dintre pizza și sushi.

  În cazul în care conversația este una plăcută, nu aștepta prea mult pentru o întâlnire. Dacă utilizatorul ți-a stârnit interesul pentru a vă vedea față în față, propune-i asta. De asemenea, utilizatorii vorbesc cu mai multe persoane care ți-ar putea lua locul. „În cele din urmă, aplicațiile sunt doar un mijloc de întâlnire personală.”

  Vorbitul excesiv prin mesaje sau la telefon este o altă greșeală

  După spusele lui Ettin, vorbitul prin mesaje sau la telefon în mod excesiv nu va duce la o întâlnire prea curând, ci mai degrabă la amânarea ei. „Un apel îți oferă doar o parte din personalitatea cuiva. Nu poți vedea limbajul corpului la telefon.„, spune ea.

  O ultimă greșeală pe care oamenii o fac pe aplicațiile de dating este păstrarea unei liste de compatibilități cu care nu vorbesc niciodată. Unii oameni văd aceste compatibilități doar ca pe un joc, însă nu aduc niciun beneficiu în viața reală. Ettin este de părere că „dacă te potrivești cu cineva, dar apoi te răzgândești, renunță la compatibilitate. La urma urmei, poți oricând să reiei legătura cu ei.

  Ea mai spune că deschiderea unei aplicații cu multe mesaje necitite va reduce dorința de a mai avea interacțiuni cu alți utilizatori. De asemenea, Ettin recomandă să păstezi doar utilizatorii cu care ai conversații active.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here