More

  Microsoft Teams nu a funcționat timp de două ore

  Microsoft Teams nu a funcționat timp de două ore. Este cea de-a doua problemă întâmpinată în aplicația Teams în această lună.

  Microsoft Teams nu a funcționat timp de două ore

  Microsoft Teams nu a funcționat în întreaga lume pentru mai mulți utilizatori timp de două ore. Se pare că a fost blocată conectivitatea pentru mulți utilizatori Microsoft Teams din Europa și Asia. Microsoft spune că a identificat cauza principală a problemelor și a pus la punct o soluție. „Vedem semne de recuperare și vom continua să monitorizăm serviciul.”

  Problemele de conectivitate au afectat utilizatorii la nivel global. Unii utilizatori Microsoft Teams au raportat coduri de eroare 401 atunci când încercau să acceseze serviciul prin web. Alții au putut vedea Teams, dar nu au putut trimite mesaje. Microsoft a avertizat, de asemenea, că unii utilizatori „pot experimenta performanțe degradate ale mai multor funcții” și că „orice utilizator ar putea fi afectat de această problemă”.

  Aceasta este a doua întrerupere a Microsoft Teams în această lună. Microsoft a experimentat, de asemenea, probleme cu aplicația Teams pentru mai mult de patru ore luna trecută, după ce o modificare a sistemului de autentificare a eliminat accesul la aplicația de comunicații.

  Azure Active Directory a întâmpinat, de asemenea, probleme ca parte a întreruperii de luna trecută, alături de aplicațiile web Office, Exchange Online, SharePoint Online și alte servicii Microsoft.

  Se pare că problemele legate de serviciile Microsoft au fost limitate la Teams de această dată, fără alte semne că Azure, Xbox Live, Office sau alte servicii se confruntă cu probleme.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here