More

    În interiorul noului campus futurist Facebook

    URMĂREȘTE-NE

    16,065FaniÎmi place
    1,142CititoriConectați-vă
    13,030AbonațiAbonați-vă

    Angajații Facebook au început să se mute în clădirea principală din noul campus al companiei, o extindere a sediului din Menlo Park, California.

    Proiectat de arhitectul Frank Gehry, care a proiectat, de asemenea, Walt Disney Concert Hall din Los Angeles și Muzeul Guggenheim din Spania, noua clădire este un proiect masiv la care s-a lucrat mai mulţi ani la rând.

    „M-am întâlnit cu Mark Zuckerberg acum trei ani și în urmă cu câteva luni bune, și cu o viteză incredibilă pentru nivelul la care s-a aflat acest proiect de construcţie, s-a mutat în clădire în această lună”, a spus Gehry într-o declarație acordată Business Insider despre Facebook.

    „De la început, Mark a dorit un spațiu care sa fie modest, prozaic și eficient. Acesta nu a vrut un design supra-încărcat.”

    Angajaţii au început să se mute în mod oficial de ieri, deşi nu este încă complet.
    Aruncă şi tu o privire în noul campus Facebook, chiar în galeria de mai jos.

    Cele mai noi știri

    Pe același subiect

    Leave a reply

    Please enter your comment!
    Please enter your name here