More

  Apple nu îşi mai face singur publicitate, lasă totul pe mâna publisherilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La 6 ani de la lansarea platformei de publicitate, Apple apelează la o strategie la care nu ne-am fi aşteptat. Gigantul aruncă zarurile în favoarea publisherilor.

  Când a anunţat prima platformă de publicitate în anul 2010, co-fondatorul companiei, Steve Jobs, a promis o nouă viziune a advertising-ului pentru dispozitive mobile.

  iAds promitea să fie o platformă de publicitate mai bună, cu informaţii despre produse direct în aplicaţiile de pe iPad şi iPhone. La 6 ani de la lansare, Apple face un pas înapoi. Mai multe surse apropiate subiectului au precizat că Apple plănuieşte să iasă din afacerea cu vânzarea de publicitate şi să se mute pe o platformă mult mai automată.

  Citeşte şi: Tehnologia de reproducere de ultimă oră depistează spermatozoizii perfecţi

  „Nu este cu adevărat un lucru la care să ne pricepem”, a declarat o sursă pentru Buzzfeed News. Astfel, Apple lasă creaţia, vânzările şi managementul iAds celor care ştiu ce trebuie făcut: publisherilor.

  Noul iAd le va permite acestora să genereze propriile reclame şi să păstreze 100% din câştiguri. Schimbarea se aşteaptă să aibă loc începând cu săptămâna viitoare.

  Tot pentru Buzzfeed, o altă sursă a declarat că „grupurile mari de publicitate vor promova produsele în lucrurile pe care le vând pe proprietăţile lor.” Acest lucru ar putea însemna că iAds s-ar putea grupa cu Google pentru iOS, respectiv Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.