More

  Sony lansează camera foto α9: Preţ şi disponibilitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony anunță lansarea camerei foto revoluționare α9 (modelul ILCE-9). Modelul α9, cea mai avansată tehnologic și inovatoare cameră foto creată de Sony, oferă un nivel de performanță foto fără precedent, în rândul camerelor mirrorless, SLR sau a altor modele.

  Noua cameră dispune de o serie de capabilități care nu sunt disponibile pe modelele digitale SLR, cum ar fi viteza sporită, fotografia în rafală până la 20fps, 60 AF/AE calcule de tracking pe secundă și o viteză de declanșare de până la 1/32,000 secunde. Aceste performanțe se datorează în primul rând senzorului full-frame Exmor RS™ CMOS de 35mm – primul din lume de acest tip – care permite procesarea datelor la o viteză de până la 20 de ori mai mare decât modelele anterioare de camere foto Sony full-frame mirrorless. Noul senzor este completat de procesorul de imagine upgradat BIONZ X, care îi maximizează performanța.

  Viteza fără precedent și sistemul inovator de fotografiere silențioasă sunt completate de un sistem de focalizare cu 693 puncte de autofocus cu detec’ia fazei. Acoperind aproximativ 93% din cadru, sistemul de focalizare asigură captarea subiecților rapizi, indiferent de poziția acestora în cadru.

  De asemenea, noul α9 dispune de un sistem de declanșare electronic, fără vibrații și fără distorsiuni, fără oglinzi mecanice sau zgomot de declanșare, ceea ce îl face un dispozitiv extrem de util pentru orice scenariu de fotografie care necesită liniște.

  Sistemul inovator de autofocus al camerei permite urmărirea mișcărilor haotice din cadru cu un nivel de precizie fără precedent, având capacitatea de a calcula AF/AE de până la 60 ori pe secundă, chiar și în momentul declanșării.

  Capabilități profesionale într-un corp compact

  Camera foto α9 dispune de un nou vizor Quad-VGA OLED Tru-Finder de înaltă rezoluție, cu aproximativ 3.686 mii de puncte pentru reproducerea extrem de exactă și realistă a detaliilor. Noul vizor Tru-Finder oferă cea mai mare rezoluție pentru un vizor conceput pentru camerele foto α de la Sony și are un design optic care include un element asferic dublu, obținând un factor de magnificare de 0.78x și un nivel remarcabil de precizie în orice unghi. Vizorul este dotat cu un strat protector T* de la ZEISS® care reduce considerabil reflexiile, fiind prevăzut cu un strat protector cu fluor pe obiectivul exterior, care protejează împotriva impurităților.

  Tuturor acestor caracteristici li se adaugă un nivel de intensitate luminoasă care este de două ori mai puternică decât cea oferită de vizorul XGA OLED Tru-Finder de pe camera foto α7R II, creând o imagine cu o luminozitate aproape identică cu scena reală încadrată, oferind o experiență naturală de fotografiere.

  Modelul α9 este echipat cu un sistem inovator de stabilizare a imaginii pe 5 axe, care oferă avantajul unui timp de expunere în 5.0 pași, valorificând astfel puterea noului senzor, chiar și în condiții dificile de iluminare.

  Camera α9 este prevăzută cu un port Ethernet (terminal LAN cablat), care permite transferul facil al imaginilor către un server FTP specific la viteze mari, ceea ce îl face alegerea ideală pentru fotografia de studio, fotoreportaje și evenimente sportive.

  Noi caracteristici pentru o funcționare rapidă

  Noul model α9 de la Sony dispune de câteva funcții de focalizare noi și actualizate care acceptă o focalizare mai rapidă și mai ușoară într-o varietate de situații. Camera este prevăzută cu un joystick cu selector multiplu plasat în spatele camerei, permițându-le fotografilor să schimbe cu ușurință focalizarea în interiorul cadrului prin apăsarea selectorului multiplu în orice direcție – sus, jos, stânga sau dreapta – atunci când fotografiază în modurile de focalizare Zone, Flexible Spot sau Expanded Flexible Spot.

  Autonomie dublă a bateriei, memorie dublă

  Camera inovatoare α9 dispune de o baterie nouă Sony (modelul NP-FZ100), cu o capacitate de 2,2 ori mai mare decât a modelelor full-frame anterioare de la Sony, oferind o durată mai mare de fotografiere și o performanță superioară.

  În urma feedback-ului primit de la clienți, noua cameră oferă două slot-uri separate pentru carduri, inclusiv unul pentru cardurile UHS-II.

  Sensibilitate superioară și Wide Dynamic Range

  Design-ul unic al senzorului de imagine al α9 reprezintă vârful tehnologiei dispozitivelor Sony. Senzorul full-frame CMOS de 24.2 MP cu iluminare din spate permite captarea nivelului maxim de lumină, producând imagini de o calitate excepțională și extrem de realiste.

  Procesorul de imagine BIONZ X a fost îmbunătățit și joacă un rol important în oferirea unor imagini de calitate superioară, deoarece ajută la minimizarea zgomotului în intervalul superior de sensibilitate, reducând în același timp necesitatea de a limita sensibilitatea ISO în situațiile în care este necesară o calitate superioară a imaginii.

  Captură video 4K

  Noul model α9 dispune de performanțe video ridicate, deoarece oferă înregistrare video la calitate 4K (3840x2160p) pe întreaga lățime a senzorului de imagine full-frame.

  În plus, camera poate înregistra Full HD la o rată de 120 de cadre pe secundă, cu viteze de până la 100 Mbps.

  Prețuri și disponibilitate

  Camera foto cu obiective interschimbabile α9 va fi disponibilă în Europa din luna iunie 2017, la un preț de aproximativ 5.300 de euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.