More

  Review Galaxy Buds Live comparat cu Galaxy Buds+

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Review Galaxy Buds Live comparat cu Galaxy Buds+. Folosim deja de două săptămâni căștile wireless Samsung Galaxy Buds Live. Motiv pentru care, sunt de părere că am avut la dispoziție suficient timp să îmi formez o părere despre ele.

  În contextul în care Buds Live Mystic Bronze au același preț cu Buds Plus Black pe eMAG, acest articol va fi mai degrabă o comparație între cele două produse. Desigur, două motive în plus pentru care am ales să fac asta sunt și acelea că am testat ambele perechi de căști wireless și am primit des întrebarea ”care merită banii”?

  Când ai de-a face cu două produse foarte bune, care se încadrează în același buget, e greu să spui: ”cumpără-l pe ăsta!”. Cred că dacă este să vorbim strict despre Buds+ versus Buds Live, decizia finală trebuie să se ia strict pe baza preferințelor personale.

  Am folosit pentru câteva zile în vară Galaxy Buds+ BTS Edition

  Sunt căștile pe care le deține Maria și de care este în continuare foarte mulțumită. Am vorbit despre ele mai multe în review-ul dedicat de pe canal. Însă, pentru că zilele acestea am avut ocazia să folosesc și Buds Live, am mai depistat lucruri care îmi plac sau nu îmi plac la Buds+ și cred că merită precizate.

  Samsung Galaxy Buds Live sunt o pereche de căști care fie îți plac, fie nu îți plac. Cale de mijloc nu există. Gama de culori folosită de Samsung este deosebită. Însă, cu ce frapează, de fapt, acest produs, e forma. Seamănă cu niște boabe de fasole sau cu niște rinichi. Eu am votat fasolea, Cristi rinichii, voi puteți să ne scrieți în comentarii cu ce credeți că aduc mai mult.

  Noile căști Samsung Galaxy Buds Live sunt acum disponibile și în culoarea Mystic Blue.

  Oricum, indiferent cu ce stabilim că seamănă, e clar că forma este una ergonomică și extrem de comodă. Aproape că nu simți când ai căștile în ureche, nici după ore de utilizare. Asta se întâmplă pentru că auricularele nu intră pe canalul auditiv extern. Buds Live se așază foarte bine la intrarea în canal și se fixează de urechea extenă.

  Faptul că nu ai introduse în canalul auditiv garniturile din silicon ale căștilor, asigură nu doar confort, ci ține și mizeria și transpirația la distanță. Prin urmare, riscurile de formare a dopurilor de ceară la utilizare pe termen lung sunt diminuate.

  Buds+ se introduc și se fixează în canalul auditiv

  Desigur, e un avantaj și o astfel de construcție. Asta pentru că anularea zgomotului se produce mult mai bine, iar amplificare sunetului din exterior are loc la o calitate uimitoare. Și nu folosesc termeni mari. Dacă vrei să auzi ce vorbesc două persoane în camera alăturată și folosești Buds+, ai toate șansele să auzi perfect și de la 10 metri distanță.

  Buds Live nu prezintă silicon, decât sub forma de vârf de fixare. Buds+ are construcție de cauciuc pe spate, iar în canalul auditiv mai intră auricularele care sunt tot din silicon. Ce pot să adaug cu privire la acest aspect este că siliconul afectează confortul la utilizarea pe termen lung. În schimb, ajută, cum am spus și anterior, la o anulare bună a zgomotului.

  auriculara Galaxy Buds Live

  Ambele perechi de căști se fixează foarte bine în ureche și au o calitate a sunetului foarte bună

  Buds+ oferă un sunet cu un bass mai pronunțat, iar Buds Live asigură un sunet mai cristalin, mai curat. Poți să le folosești fără probleme la sală, la alergat, la birou pentru apeluri sau pentru școala online. Totul depinde de ce tip de sunet preferi și ce confort vrei să ai asigurat la utilizarea pe termen lung.

  Dacă folosești căștile mai mult de 2 ore pe zi, recomand Buds Live. Însă, dacă folosești mai mult de două ore pe zi și e foarte important să auzi ce se întâmplă în jur, alege Buds+. Într-un anumit punct, tot trebuie să faci un compromis.

  Review Galaxy Buds Live – Nu alege căștile ținând cont de cutia de încărcare

  Aceasta contează extrem de puțin. La urma urmei, atât Buds+, cât și Buds Live au carcase compacte, cu design deosebit, care încap în orice buzunar. În plus, recomand huse de protecție pentru ele. Mai dai 80 lei în plus, dar protejezi carcasa în caz de șoc mecanic. Da, cutia Buds Live e pătrată și mai plată, iar a Buds+ este ovală și bombată, însă ține tot de gusturile personale.

  Dacă ieși la alergat și bate vântul, pentru Buds Live nu se fixează etanș, experiența audio va fi influențată negativ. În cazul Buds+ nu se va întâmpla asta.

  cutie buds live

  Atenție! Căștile Buds Live nu vin pe mai multe dimensiuni

  Astfel că, dacă ai o ureche externă prea mică sau prea mare, modul cum se așază produsul poate fi influențat. Nu același lucru e valabil la Buds+. Pentru că ai auriculare disponibile pentru Buds+, acestea se fixează destul de bine pe canalul auditiv, indiferent de dimensiunea urechii. Așa că, țineți cont și de acest aspect când faceți achiziția.

  Un alt aspect descoperit la Buds Live este că pot avea loc atingeri accidentale. La Buds+ e mai puțin probabil să se întâmple asta, datorită construcției. De asemenea, când dai volumul mai tare sau mai încet, trebuie să apeși precis pe senzor. În caz contrar, riști să oprești melodiile sau să închei accidental apelurile. În cazul Buds+ volumul e controlat mult mai sigur, cu mișcări fine pe marginea superioară a căștilor. Dacă nu știți cum să activați volumul la Buds Live, avem un video cu primul contact în care facem demo.

  Când asculți muzică la nivel maxim pe Galaxy Buds Live, se aude din exterior. Același lucru este valabil și în apeluri. Dacă vorbești cu cineva și ai volumul la maxim, se va auzi tot ce vorbești. Acest lucru nu se întâmplă sub nicio formă cu Buds+.

  Review Galaxy Buds Live – Beneficiază de funcția reverse charging

  Funcția reverse charging o ai activă atât pe Buds+, cât și pe Buds Live. Așa că, iată încă un aspect care nu trebuie să conteze decât dacă fac upgrade de la Galaxy Buds standard.

  Galaxy Buds Live se conectează la orice dispozitiv cu suport Bluetooth. Le-am folosit conectate la Galaxy Note20 Ultra 5G și la laptop cu Windows 10. S-au conectat rapid și nu au prezentat probleme în conectivitate la consumul de conținut audio-video sau în apeluri.

  Însă, am sesizat că nu le pot folosi pentru editare în Premier Pro. Nu știu care este motivul, dar conținutul pe care îl editez se aude spart și întrerupt. Dacă vreau să se audă clar, trebuie să folosesc căști pe fir, indiferent dacă sunt in-ear sau over-ear. Poate să fie vorba și de suportul hardware oferit de Adobe, însă e bine să luați în calcul și acest aspect. Când am editat cu Galaxy Buds+ în vară, nu am experimentat nicio neplăcere.

  Review Galaxy Buds Live – Raza de acoperire de aproximativ 4 – 6 metri

  Dacă ai și obstacole, s-ar putea să se întrerupă conexiunea și la 2m. Cel puțin, asta s-a întâmplat în cazul testării mele. Vorbeam la telefon și am plecat din birou în baie, la 3m distanță, iar conexiunea s-a întrerupt. La fel s-a întâmplat și când am ieșit din birou pe hol și nu aveam niciun perete care să obstrucționeze sunetul.

  La Buds+ puteam vorbi și de la 10m distanță sau din camera alăturată, nu se întrerupea conexiunea cu telefonul. Care ar putea fi motivul, nu știu să îl punctez. Însă, dacă obișnuiți să faceți mișcare când vorbiți la telefon sau să prezentați ceva într-un apel, să știți că pot avea loc întreruperi cu Galaxy Buds Live.

  La fel ca modelele anterioare de căști wireless de la Samsung, căștile Buds Live pot fi folosite independent. Însă, nu pot fi conectate la mai mult de un dispozitiv o dată pentru că nu suportă tehnologia multipoint BT.

  Review Galaxy Buds Live

  Cristi spune că nu a reușit să se obișnuiască cu Buds Live în ureche

  Mai mult decât atât, a renunțat să le testeze după două zile de la unboxing, deși a fost foarte entuziasmat de ele. În schimb, din experiența mea, Buds Live sunt cele mai comode căști wireless testate vreodată. Desigur, cum am mai spus, au mărime universală și mai contează ce dimensiune și formă are urechea ta externă.

  În speranța că nu am omis să spun aspecte utile din timpul testării, recomand să cântăriți bine înainte de a alege dintre Buds Live și Galaxy Buds+. Personal, aleg Galaxy Buds+, chiar dacă după 2 – 3 ore de utilizare poți simți un ușor disconfort la intrarea în canalul auditiv. Au funcționat mult mai bine decât Live pentru task-urile zilnice, se fixează perfect în ureche și anulează zgomotul, iar zgomotul ambiental este ideal, mai ales dacă te știi cu ușoare probleme auditive.

  Mai mult decât atât, Buds+ sunt acele căști care pot până la un anumit nivel să joace rolul de aparat auditiv. Acestea amplifică sunetul ambiental, ceea te poate ajuta în multe circumstanțe.

  Review Galaxy Buds Live – Nu toți utilizatorii suntem la fel

  Ce mie îmi place și îmi face bine, poate să nu se aplice în cazul tău. Atât Galaxy Buds Live, cât și Buds+ sunt produse foarte bune. Oferă ambele o calitate audio superioară și le poți folosi atât pentru învățat, cât și pentru muncă și divertisment. Nu te lasă la greu, au autonomie foarte bună și pot face diferența dintre un apel de succes și unul eșuat.

  În funcție de culoarea aleasă, găsești să cumperi Buds+ și la mai puțin de 600 lei. Nu același lucru îl pot spune despre Buds Live. Însă acestea au fost lansate de curând, iar despre o reducere considerabilă de preț vom putea vorbi, probabil, în 2021.

  Dacă mai aveți și alte curiozități despre Galaxy Buds+ sau Galaxy Buds Live, scrieți-mi în comentarii!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.