More

  Sony lansează camera foto α7: full-frame în dimensiuni compacte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă
  • Senzor full-frame de 35mm Exmor™ CMOS cu 24,3 megapixeli efectivi
  • Noul procesor de imagine BIONZ X™ cu viteză de procesare ridicată, calitatea imaginii îmbunătățită[i] și performanțe sporite în condiții de iluminare slabă
  • Focusul îmbunătățit Fast Hybrid AF îmbină detecția rapidă a fazei cu detectarea precisă a contrastului
  • Vizor XGA OLED Tru-Finder™ optimizat pentru cadre largi
  • Design practic, robust și intuitiv, cu un corp rezistent la praf și umezeală, construit din aliaj de magneziu și opțiuni multiple de control
  • Înregistrare video FULL HD AVCHD Progresiv (1920×1080 – 60p/25p) cu posibilitatea de control al nivelului de sunet și redarea conținutului via HDMI
  • Compatibilă cu formatul 4K și optimizată pentru ecranele  TRILUMINOS

  Fără să facă rabat de la calitatea imaginii, confortul fotografierii, funcționalitatea sau performanța autofocusului, camera foto Sony α7 oferă fotografii la o calitate impresionantă, care puteau fi realizate până acum doar cu camerele foto profesionale.

  Împreună cu noul model α7R, camera α7 combină portabilitatea cu toate avantajele unui senzor full-frame, oferind imagini cu zgomot redus, o rază dinamică mai mare, o profunzime a câmpului ce permite efecte dramatice precum bokeh, dar și compatibilitate cu noua gamă de obiective full-frame interschimbabile.

  Sony A7

  Noua camera foto α7 construită din aliaj de magneziu are un design gândit special pentru o așezare confortabilă în palma utilizatorului. Butoanele frontale și cele plasate pe spate, impreună cu selectorul pentru controlul expunerii oferă posibilitatea unor ajustări intuitive în timpul încadrării fotografiilor atât prin vizorul XGA OLED Tru-Finder, cât și pe ecranul LCD rabatabil de tip 3.0.

  Împreună cu procesorul de imagine BIONZ X, senzorul full-frame permite utilizatorilor de α7 să realizeze înregistrări video FULL HD la calitate profesională cu detalii bogate, chiar și în lumină slabă. Chiar și în medii cu iluminare slabă, clipurile video vor reda culori naturale și cu zgomot scăzut de imagine. Zoom-ul Clear Image este îmbunătățit pentru înregistrarea video la rezoluție maximă, chiar și în plan detaliu. Modelul dispune și de opțiuni de reglare și afișare a nivelului de sunet, dar și o ieșire HDMI, pentru afișare pe ecrane externe sau pe alte dispozitive.

  O nouă versiune AF îmbunătățită, combină detecția rapidă a fazei AF cu cea a contrastului, accelerate prin noul algoritm Spatial Object Detection, pentru performanțe desăvârșite. Chiar și când dorește să fotografieze un subiect care nu se uită spre camera, utilizatorul de α7 va reuși să obțină o focalizare precisă, datorită posibilității de detecție a ochilor, caracteristică ce poate prioritiza o singură pupilă. Autofocusul cu detecția fazei în 117 puncte deplasează ușor lentilele, astfel încât să aducă subiectul în focus, în timp ce detecția contrastului (25 de puncte) rafinează rapid focusul.

  Modulul Wi-Fi și tehnologia NFC permit conexiunea facilă printr-o singură atingere cu smartphone-urile și tabletele Xperia™ sau cu modele cu sistem de operare Android, compatibile cu NFC.

  Opțiunea ‘Multiple Exposure’ compune automat o serie de cadre secvențiale, pentru a crea imagini artistice, cu efecte cât mai creative.

  Pre-instalat pe α7, opțiunea Smart Remote Control[i]  permite controlul gradului de expunere și realizarea fotografiilor, direct de pe smartphone. Ideal pentru pozele de grup sau autoportrete, această opțiune trimite automat imaginile pe dispozitivele mobile, pentru partajare.

  Noile obiective full-frame cu montură E interschimbabile

  Puterea camerei foto α7 este completată de noua gamă de obiective full-frame cu montură E ce include două obiective Sony cu zoom mediu și lentile Carl Zeiss, două obiective luminoase fixe Sonnar T* și un teleobiectiv premium cu lentile de tip G. De asemenea, există și noi modele de adaptoare care permit utilizatorilor și folosirea obiectivelor cu montură A, printre care și noul model de teleobiectiv SAL70200G2 70-200mm F2.8 G SSM II.

  Mânerul VG-C1EM extinde durata de fotografiere prin intermediul a două baterii NP-FW50. Încărcătorul BC-TRW are afișaj LED pentru confirmarea statusului de încărcare a bateriei. Cablul FA-CS1M poate fi folosit și ca un cablu de conectare cu un bliț extern, prin Multi Flash Cable. Husa de protecție LCS-ELCA din piele îmbogățește experiența utilizării unui α7R, prin protejarea în timpul folosirii.

  Noua cameră foto digitală compactă Sony α7 cu obiective full-frame va fi disponibilă începând cu jumătatea lunii noiembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.