More

  Google îţi va permite să publici conţinut direct în motorul de căutare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a început să experimenteze un format de căutare în totalitate nou, care va permite în cele din urmă brandurilor celebre sau organizaţiilor să aibă un feed asemeni Twitter chiar în motorul de căutare al companiei.

  Google a început să implementeze funcţia în urmă cu o lună de zile, permiţându-le celor aflaţi în campanii prezidenţiale să publice dezbateri mai lungi, iar mai apoi le-a permis candidaţilor să trateze probleme importante precum controlul armelor şi imigraţia.

  Designul rezultatelor de căutare este asemănător cu „cardurile” de la Google, care pot fi schimbate, pe care poţi da click sau le poţi exploata, pentru a avea acces la şi mai multe informaţii.

  Acum, aceleaşi unelte sunt extinse la companiile mici şi ar putea chiar să fie oferite vedetelor şi brandurilor foarte cunoscute. Schimbarea, pe care Google a confirmat-o pentru The Verge, a fost pentru prima dată sesizată de Mike Blumenthal, care a căutat un magazin de inele de logodnă în Buffalo, New York şi a ajuns pe o publicitate personalizată pentru un vânzător local, Andrew Jewelers.

  Dând click pe una dintre postările Andrew Jewelers, care se aseamănă cu feed-ul Tweeter de publicitate, s-a deschis o pagină full-screen dedicată, cu text şi poze. Poţi da, de asemenea, share postărilor individuale de pe pagina de rezultate căutate, dar nu poţi da like şi nici nu poţi comenta la niciuna dintre ele.

  Iniţiativa pare să fie asemănătoare cu produsul numit Google Posts, care are acum un website dedicat. Totuşi, un reprezentant Google a declarat pentru The Verge că iniţiativa nu este numită Google Posts şi pentru moment nici nu are un nume.

  Compania numeşte Posts „un nou podium experimental de pe Google”, unde poţi „comunica acum cu texte, imagini şi video-uri publicate direct” în motorul de căutare. Pagina spune că este limitată pentru moment pentru campania prezidenţială din Statele Unite ale Americii, care are loc anul acesta.

  „În viitor, plănuim să o facem să fie disponibilă nu doar pentru personalităţi şi organizaţii. Dacă eşti interesat, te invităm să te înscrii pe lista de aşteptare”, este mesajul transmis de companie pe website. Se pare că expansiunea a început deja.

  Iniţiativa Google de a crea rezultate de căutare mult mai dinamice a ajutat la stabilirea unei prezenţe în plan social şi a unui nou produs de publicitate în cea mai utilizată piesă de software. Reţeaua Google+ a fost de mult timp dată uitării şi se pare că gigantul caută metode mult mai bune pentru a păstrea universul web relevant în era aplicaţiilor de mobile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.